Ζιώγου Γ. (Διατροφή)

Η Γεωργία Ζιώγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιταλία. Σε ηλικία 7 ετών ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Η ενασχόληση της με τον αθλητισμό ξεκίνησε στα 4 της με το καλλιτεχνικό πατιναζ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με διάφορα αθλήματα όπως ενόργανη και βόλεϋ μέχρι που την κέρδισε το Μπάσκετ. Στην 10χρονη καριέρα της πέρασε απο αρκετές ομάδες όπως ο Πρωτέας Βούλας και Απόλλων Καρδίτσας.

Το 2007 αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και αφού εργάστηκε στον κλάδο αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που πάντα αγαπούσε, την επιστήμη διατροφής του ανθρώπου. Μετά από εξέταση πανελλαδικών πετυχαίνει το στόχο της.

Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και πλέον είναι φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό τμήμα Γυναικείας Έρευνας και Αναπαραγωγής της Ιατρικής Αθηνών.

Είναι υπεύθυνη κέντρου διατροφικής αγωγής NewMe και διαιτολόγος του Recreation Fitness Team. Στην πορεία της ως διαιτολόγος έχει αναλάβει κλινικά περιστατικά τα οποία είχαν ανάγκη σχεδιασμού διαιτολογίου σύμφωνα με την παθολογία της ασθένειας, απλά περιστατικά απώλειας βάρους, αλλά και το σχεδιασμό διατροφικής αγωγής για επαγγελματίες αθλητές. Υπήρξε υπεύθυνη διαιτολόγος στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace and Thalasso (2014-2016), καθώς σχεδίασε και υλοποίησε τα προγράμματα #DivineYou τα οποία έχουν στόχο την απώλεια βάρους, διαχείριση του στρες και εκπαίδευση σε θέματα διατροφής.

Πάντα το ενδιαφέρον της για την υγεία αποτελούσε κίνητρο για αναζήτηση και εύρεση απαντήσεων κυρίως σε ότι αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση ασθενειών. Στόχος της είναι μέσα από την μακρόπνοη πορεία και εμπειρία στον κλάδο της υγείας και του αθλητισμού να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό.

georgia.ziogou@gmail.com
info@newme.gr
2155015948
6984510753


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου