Καλαντζής Π. (Χειρ. Ορθοπεδικός)


Ο Παναγιώτης Καλαντζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη Λακωνίας. Φοίτησε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Ιατρικής όπου και αποφοίτησε το έτος 2003.

Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική– Τραυματολογία στο νοσοκομείο Γ.Ν Ευαγγελισμός σε αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών , σε διευθέτηση ασθενών σε τακτική βάση, με συμμετοχή σε μεγάλο αριθμό χειρουργείων της κλινικής του. Στα πλαίσια της ειδίκευσής του συμμετείχε στις εργασίες εξειδικευμένων κλινικών όπως του τμήματος Άκρας Χειρός και του τμήματος Αθλητικών Κακώσεων του Γ.Ν Κ.ΑΤ.

Στον τομέα της έρευνας αποτέλεσε ενεργό μέλος ομάδας του Ορθοπαιδικού τμήματος του Γ.Ν. Ευαγγελισμός το οποίο αξιοποιώντας το πλήθος και την ποικιλομορφία των περιστατικών του νοσοκομείου παρήγαγε ικανό αριθμό εργασιών που ανακοινώθηκαν σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια της ειδικότητας.

Μετά το πέρας της ειδίκευσής του το 2013 εργάστηκε με το βαθμό του Επιμελητή Β στην Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν Καβάλας για ένα έτος. 

Ζει και εργάζεται πλέον στην Αθήνα, διατηρώντας το ιατρείο του στην περιοχή Κουκάκι Καλλιθέας (Βεϊκου 75-77). 

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του αποτελούν η αντιμετώπιση οξέος και χρόνιου πόνου καθώς και η μελέτη της ομοιόστασης του ανθρώπινου οργανισμού. 

Εκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή του Βιοϊατρικού βελονισμού από το 2008 και συνεχίζει να εκπαιδεύεται σε εξειδικευμένες τεχνικές αντιμετώπισης πόνου και ρύθμισης της ομοιόστασης έως σήμερα.

κιν. 6973223556
Pan.kalantzis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου