Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

THE BROTHERHOOD- M.F.T.Η καλή και σκληρή δουλεία φέρνει και καλά αποτελέσματα. Αυτό αν δεν κάνω λάθος πρεσβεύει  το “Recreation Fitness Team”. 

Αυτό όμως πρεσβεύει και το “Brotherhood” και γι’αυτό υπάρχει μια συνεργασία τόσο υγιής αλλά και τόσο ωφέλιμη για εμάς. 


Το σαββατοκύριακο 15-16/12 η ομάδα μας "Brotherhood, Margaritopoulos Fighting Team" συμμετείχε στο “ACROPOLIS OPEN”. Ο αριθμός των αθλητών της ομάδας μας δεν ήταν μεγάλος (5 στον αριθμό), όμως κατάφεραν να αποσπάσουν 8 μετάλλια από μία διοργάνωση που απασχόλησε λίγο περισσότερα από 1000 άτομα (σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες). Αυτό σημαίνει πως οι αθλητές της ομάδας έκαναν πολλούς αγώνες εφόσον οι περισσότεροι δεν αγωνίστηκαν μόνο σε ένα αγώνισμα ή μόνο σε μία κατηγορία!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

O Μαργαριτόπουλος Σπύρος αγωνίστηκε σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα. Στο Ju Jitsu Newaza κατέκτησε την 3η θέση στα +78kg ΑΝΔΡΩΝ.
Στο Ju Jitsu Fighting κατέκτησε την 1η θέση στα -94kg ΑΝΔΡΩΝ.
Και στο Brazilian Jiu Jitsu ηττήθηκε στον προημιτελικό.

Ο Μαυρόπουλος Άλεξ αγωνίστηκε στο Ju Jitsu Fighting αλλά σε 2 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.
Στην κατηγορία των -18 ετών κατέκτησε την 3η θέση στα -60kg.
Και στην κατηγορία των -21 ετών κατέκτησε και πάλι την 3η θέση στα -60kg. (ο συγκεκριμένος αθλητής είναι 17 ετών)

Ο Μαργαριτόπουλος Δημήτρης αγωνίστηκε σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα. Στο Ju Jitsu Newaza κατέκτησε την 3η θέση στα +78kg ΑΝΔΡΩΝ.
Στο Ju Jitsu Fighting κατέκτησε την 1η θέση στα -85kg ΑΝΔΡΩΝ.
Και στο Brazilian Jiu Jitsu κατέκτησε την 1η θέση στα -94.3kg ΑΝΔΡΩΝ, άσπρες ζώνες (Συνολικά ο Δημήτρης έδωσε 13 αγώνες κερδίζοντας τους 12).

Ο Παπαδημητρίου Νικόλας κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγόρια των +94kg ΑΝΔΡΩΝ στο αγώνισμα του Ju Jitsu Fighting. 

Και τέλος ο Καφούρος Γιώργος μπορεί να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο άλλα είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη θέληση ψυχής και έδωσε 2 πολύ ωραίους και δύσκολους αγώνες. Έπειτα με την στήριξη και βοήθεια που έδινε στους συναθλητές του στην  ομάδα, έδειξε γιατί την αποκαλούμε αδελφότητα - οικογένεια.

Αυτό το πρωτάθλημα πήγε πολύ καλά για την ομάδα μας και βλέπουμε πως όλο το 2012 ήταν έτσι, σε κάθε διοργάνωση που παιδιά του “Brotherhood” αγωνιζόντουσαν είχαμε διακρίσεις και καλούς αγώνες. 

Ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των επιτυχιών οφείλετε στον Fitness & Strength Coach μας Κωστικιάδη Γιάννη (Recretion Fitness Team).“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”.THE BROTHERHOOD

margaritopoulos fighting team


2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε από την πρώτη στιγμή...
    Σας εύχομαι να είστε υγιείς και πάντα με επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή